Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Núria Prenafeta | TEDxAndorralaVella

FOCUS

Tardor 2016

 

Núria Prenafeta

Núria Prenafeta és coach i consultora, amb més de 15 anys d’experiència en formació. Col·laboradora de Net4Talent a Madrid, també és membre de la International Coach Federation, acreditada en coaching personal, executiu, organitzacional i polític. Màster en Neuro-Linguistic Programming ((PNL), i és preparadora verbal i mental –amb l’objectiu d’obtenir un alt rendiment- amb estudis cursats tant a Barcelona com a Mèxic i Colòmbia. És DHE i especialista en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana.

Col·labora en premsa, ràdio i televisió. És llicenciada en Filologia Hispànica i Catalana, i va cursar un Advanced Management Program en l’IE Business School.

FOCUS

Tardor 2016

 

Núria Prenafeta

Nuria Prenafeta es coach y consultora con más de 15 años de experiencia en formación. Colaboradora de Net4Talent en Madrid, también es miembro de la International Coach Federation, acreditada en coaching personal, ejecutivo, organizacional y político. Master en Neuro-Linguistic Programming ((PNL), y es preparadora verbal y mental –con el objetivo de obtener un alto rendimiento- con estudios cursados tanto en Barcelona como en México y Colombia. Es DHE y especialista en Psicoterapia e Hipnosis Ericksoniana.

Colabora en prensa, radio y televisión. Es licenciada en Filología Hispánica y Catalana, y cursó un Advanced Management Program en el IE Business School.

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest