FOCUS

Tardor 2016

FOCUS: el poder de la ment per assolir l’èxit

Concentració. El filòsof japonès Yamamoto Tsunetomo deia que “És necessari saber-se concentrar sobre una sola cosa. Tots els oficis han de ser exercits amb concentració.”. Una regla d’or per a aquells que desitgen aconseguir l’èxit en la seva disciplina professional.

Focalitzar. Concentrar-es. Enfocar.

La vuitena edició del TEDxAndorralaVella recull el testimoni de professionals que, en els seus diferents camps d’actuació, han aconseguit atrapar els seus objectius a través de l’enfocament i focalització, és a dir, de centrar tot el seu esforç a aconseguir i convertir en realitat uns determinats objectius.

Així doncs, en aquesta edició -que tindrà lloc el dia 15 d’octubre al vestíbul del Consell General- de la mà dels ponents que ens acompanyaran, gaudirem i tindrem l’oportunitat d’aprendre dels seus èxits, fracassos, aprenentatges i experiències de vida a la consecució dels seus objectius. També indagarem conjuntament sobre tècniques i mètodes que és podin aplicar en la rutina diària per aconseguir focalitzar-ens en un tema concret. L’objectiu, en definitiva, és aprendre i compartir ideïs com aconseguir un estat òptim de concentració i d’assoliment dels nostres fites personals i professionals.

Ens endinsarem en històries de superació personal que captiven pel seu acompliment, amb els que abordarem múltiples disciplinis que comparteixen un requisit indispensable: la concentració i constància. Donis de la ciència, passant per l’art, la psicologia, noves tecnologies o la creativitat, tots són exemples de com ha estat possible assolir els objectius desitjats amb esforç, tenacitat i constància.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

Contacta'ns

Pin It on Pinterest