FOCUS

Tardor 2016

 

Antonio Jorge Larruy


Antonio Jorge Larruy funda el 1995 Espai Interior a Barcelona, centre dedicat a l’autoconeixement i desenvolupament del potencial humà. Actualment també desenvolupa aquesta activitat a la Universitat de Barcelona, col·laborant en el Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la Facultat d’Econòmiques, i imparteix cursos i tallers en diferents punts d’Espanya. És col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”.

La seva manera d’ensenyar empeny a una investigació clara i viva, centrada en potenciar l’autenticitat de l’ésser, més enllà de qualsevol referència religiosa o tradició. El seu llenguatge és senzill, directe i contemporani.

És autor dels llibres Espacio interior, La aventura del Ser uno mismo i Centramientos: invitación a la autenticidad. Recentment s’ha publicat el seu últim llibre Viure sense pensar, viure en plenitud.

Aquesta experiència està aplicant-se també amb gran satisfacció en grups de persones, bé siguin professionals, empreses o famílies.

Links :
Facebook

Pin It on Pinterest