LA MIDA NO IMPORTA

Tardor 2012

Albert Bosch


Ho puc aconseguir

Aventurer i emprenedor. Entre les seves proeses destaca el creuar l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins el Pol Sud (1.152Km i 98% en solitari), completar el projecte ‘7 Cims’ (escalar les muntanyes més altes de cada continent, amb l’Everest com a punt final) o participar en 8 rallis Dakar (2 en moto i 6 en cotxe). Com a emprenedor promou els projectes en què participa i altres d’inversió en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

He descobert moltes coses sobre actitud i conducta humana en les meves aventures, però de qui més he après no és de mi mateix -que tinc totes les capacitats necessàries per afrontar grans reptes-, sinó de tres persones que malgrat viure amb limitacions, han assolit grans fites que he tingut la fortuna de poder compartir amb elles.

Aquesta és una de les tres històries en què estic actualment involucrat: enregistrar un disc amb una nena que té el somni de ser cantant malgrat disposar només d’un 20% de capacitat pulmonar. “La mida” de les facultats d’aquesta ‘aventurera’ no són res comparat amb la seva determinació.


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
Contacta'ns

Pin It on Pinterest