CINC SENTITS

Tardor 2011

Daniel Bastida


Educació i canvi (en l’economia digital).

Daniel Bastida Obiols actualment és Rector de la Universitat d’Andorra.

Anteriorment va estar set anys a l’empresa Hewlett-Packard amb diferents responsabilitats en els àmbits tècnic i comercial. Va ser director de dos centres universitaris, director del Centre Nacional d’Informàtica d’Andorra, empresa responsable dels sistemes d’informació de l’Administració i del Departament d’Informàtica del Govern. Des de la seva creació va ser l’Administrador del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra. Ha estat Director del Departament de Projectes Estratègics del Govern d’Andorra, des del seu origen.

Daniel Bastida és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat en Direcció d’Empreses per l’Instituto de Estudios Superiores de la Empresa de Barcelona (IESE). Durant la seva trajectòria professional ha realitzat diferents seminaris i cursos, ha participat en nombrosos congressos internacionals, en els àmbits de les tecnologies de la informació i la direcció d’empreses i  ha realitzat diferents publicacions en aquests camps.

En el transcurs de la seva carrera ha tingut diferents responsabilitats, entre les que es poden destacar: creació de l’Escola Universitària d’Informàtica (’88), creació del Butlletí Oficial (’89), responsable del Pla Estratègic d’Andorra (’92), Venue Technology Manager dels Jocs Olímpics de Barcelona (’92), ministre de la Presidència del Govern d’Andorra (’94), creació del Centre Universitari d’Estudis Virtuals (’97), responsable del Llibre blanc: El repte de la Societat de la Informació (’98), president de la Xarxa Vives d’Universitats (’05) i coordinador del Pla Estratègic de la Energia d’Andorra (’06)

¿VOLS PARTICIPAR COM A PONENT AL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

Contàcta'ns

Pin It on Pinterest