FOCUS

Tardor 2016

Eudald Domènech


Si és gratis, tu ets el producte. Si tu ets el producte … no hauries vendre’t millor?

Nascut a Ripoll, va començar la seva carrera professional lligat al món de l’entreteniment, la radiodifusió i la publicitat.

Primer empresari de l’Estat espanyol de la xarxa, el 1993. Fundador de Servicom, el primer proveidor d’accés comercial i serveis d’Internet a Espanya. És cofundador de World Online, fundador de Telépolis, cofundador d’InOutTV, SincroGuiaTV i Total Channel.

Ha estat “Emprenedor de l’Any” per la revista PC World i ha rebut per part de la Càmera de Comerç de Barcelona i l’IGC (Internet Global Conference), el “Premi a tota la su carrera”, amb 39 anys. El 2002, InOut TV va rebre el “Premi al Projecte Més Original dels VIII Premis Salvà i Campillo” que atorga anualment l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions. InOut TV també va rebre durant la celebració del SIMO 2007 i de la mà del ministre d’Indústria, el premi al “Projecte més Innovador” pel FICOD 2007; fòrum organitzat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. El 2008, InOut TV va ser guardonada com “Empresa més Innovadora” pels lectors de “Actualitat Econòmica” i “Expansión”. També cal dir que Techfoundries va ser inclosa el 2005 a la prestigiosa llista “Xarxa Herring 100 Europe” de les empreses no cotitzades més innovadores del Continent.

Domènech és coautor del llibre “Negocis 3.0; Mites i Realitats d’Internet i la Nova Economia “publicat per Edicions B.

¿VOLS PARTICIPAR COM A PONENT AL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

Contàcta'ns

Pin It on Pinterest