LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012

Laura Rojas-Marcos


L’impacte dels missatges a les emocions

Llicenciada en Psicologia en la Universitat de Nova York i Màster en Psicologia Clínica per la Universitat Albert Einstein de Yeshiva.  El 2001, després dels atemptats de les Torres Bessones va ser voluntària de suport per a la Creu Roja i va col·laborar en el ‘Projecte Llibertat’, un programa creat pel govern federal nord-americà per oferir assistència psicològica a les víctimes de l’atemptat de l’11-S.

Actualment manté una consulta privada a Madrid i és especialista en trastorns d’ansietat, depressió, estrès, maltractament domèstic, problemes relacionals i psico-oncologia.

Ha publicat els llibres “Hablar y Aprender”, “El sentimiento de Culpa” i “Somos cambio” de propera aparició.

Laura ésuna gran professional que du la psicologia en la sang. Gestiona de forma admirable els temes relacionats amb la ment humana i les seves emocions. Li agrada parlar sobre les formes d’afrontar l’adversitat, ella confia que tota situació es pot millorar i així ho transmet. Parla d’optimisme i amb optimisme, esperant que els qui l’escolten vegin també aquesta llum que ella albira. Defensa la fortalesa, el canvi, i la serenitat des d’un prisma realista.

Li interessa molt tot allò associat a la psicologia positiva, la recerca de la felicitat i les relacions interpersonals. Com a psicòloga el seu enfocament és principalment emocional. La seva forma de comunicar-se és propera i informal, sap implicar l’audiència i aconsegueix connectar amb el públic per la seva calidesa humana i per la seva professionalitat.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

Contacta'ns

Pin It on Pinterest