EL CANVI

Primavera 2011

Marc Vidal


Analista econòmic especialitzat en Nova Economia. Autor i Emprenedor. Va ser interim manager i consultor en modernització de companyies i internacionalització de PIMES.

Fundador i ex director de Cink, empresa pionera a Europa en la gestió professional de les xarxes socials.

Ha fundat o pertany a una desena més de companyies de diferents camps que van des de l’assessoria financera fins a la creació d’aplicacions per a invidents.

Col·labora en mitjans de comunicació on es caracteritza per la seva gran intuïció i visió global de l’actualitat socioeconòmica.

El seu bloc és un dels més seguits en llengua castellana i va ser guardonat amb el 3er premi dels EuroBlogs Awards al millor bloc europeu de 2009.

És un prestigiós expert en estratègia en xarxes socials de manera que ha dirigit campanyes institucionals, empresarials i electorals en diversos països.

Alhora, és membre del grup de recerca en el projecte Tendencias Nueva Economía de la Universidad Politécnica de Madrid i Director del Postgrau en Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona, així com a professor associat en diverses escoles de negoci i facultats.

Ha publicat “Crònica d’una crisi anunciada” (Welton, 2009) i “Contra la Cultura del Subisidio” (Planeta, 2010).


twitter Marc Vidal

¿VOLS PARTICIPAR COM A PONENT AL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

Contàcta'ns

Pin It on Pinterest