Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
AJ Larruy | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Tardor 2016

 

Antonio Jorge Larruy

Antonio Jorge Larruy funda el 1995 Espai Interior a Barcelona, centre dedicat a l’autoconeixement i desenvolupament del potencial humà. Actualment també desenvolupa aquesta activitat a la Universitat de Barcelona, col·laborant en el Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la Facultat d’Econòmiques, i imparteix cursos i tallers en diferents punts d’Espanya. És col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”.

La seva manera d’ensenyar empeny a una investigació clara i viva, centrada en potenciar l’autenticitat de l’ésser, més enllà de qualsevol referència religiosa o tradició. El seu llenguatge és senzill, directe i contemporani.

És autor dels llibres Espacio interior, La aventura del Ser uno mismo i Centramientos: invitación a la autenticidad. Recentment s’ha publicat el seu últim llibre Viure sense pensar, viure en plenitud.

Aquesta experiència està aplicant-se també amb gran satisfacció en grups de persones, bé siguin professionals, empreses o famílies.

Links :
Facebook

[:es]

FOCUS

Tardor 2016

 

Antonio Jorge Larruy

Antonio Jorge Larruy funda en 1995 Espacio Interior en Barcelona, centro dedicado al autoconocimiento y desarrollo del potencial humano. Actualmente también desarrolla esta actividad en la Universidad de Barcelona, colaborando en el Máster de Desarrollo Personal y Liderazgo de la Facultad de Económicas, e imparte cursos y talleres en distintos puntos de España. Es colaborador habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”.

Su manera de enseñar empuja a una investigación clara y viva, centrada en potenciar la autenticidad del ser, más allá de cualquier referencia religiosa o tradición. Su lenguaje es sencillo, directo y contemporáneo.

Es autor de los libros Espacio interior, La aventura del Ser uno mismo y Centramientos: invitación a la autenticidad. Recientemente se ha publicado su último libro Vivir sin pensar, vivir en plenitud.

Esta experiencia está aplicándose también con gran satisfacción en grupos de personas, bien sean profesionales, empresas o familias.

Links :
Facebook

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest