Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Albert Bosch | TEDxAndorralaVella

[:ca]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

LA MIDA NO IMPORTA

Tardor 2012
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

Albert Bosch

Ho puc aconseguir

Aventurer i emprenedor. Entre les seves proeses destaca el creuar l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins el Pol Sud (1.152Km i 98% en solitari), completar el projecte ‘7 Cims’ (escalar les muntanyes més altes de cada continent, amb l’Everest com a punt final) o participar en 8 rallis Dakar (2 en moto i 6 en cotxe). Com a emprenedor promou els projectes en què participa i altres d’inversió en l’àmbit de l’energia i el medi ambient.

He descobert moltes coses sobre actitud i conducta humana en les meves aventures, però de qui més he après no és de mi mateix -que tinc totes les capacitats necessàries per afrontar grans reptes-, sinó de tres persones que malgrat viure amb limitacions, han assolit grans fites que he tingut la fortuna de poder compartir amb elles.

Aquesta és una de les tres històries en què estic actualment involucrat: enregistrar un disc amb una nena que té el somni de ser cantant malgrat disposar només d’un 20% de capacitat pulmonar. “La mida” de les facultats d’aquesta ‘aventurera’ no són res comparat amb la seva determinació.


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

LA MIDA NO IMPORTA

Tardor 2012
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

Albert Bosch

Lo puedo lograr

Aventurero y emprendedor. Entre sus proezas destaca el cruzar la Antártidasin asistencia desde la costa hasta el Polo Sur (1.152Km y 98% en solitario),completar el proyecto ‘7 Cims’ (escalar las montañas más altas de cada continente, con el Everest como punto final) o participar en 8 Rally Dakar (2en moto y 6 en coche). Como emprendedor promueve los proyectos en los que participa y otros de inversión en el ámbito de la energía y el medio ambiente.

He descubierto muchas cosas sobre la actitud y la conducta humana en misaventuras, pero de quien más he aprendido no es de mí mismo -que tengotodas las capacidades necesarias para afrontar grandes retos-, sino de tres personas que a pesar de vivir con limitaciones, han logrado grandes hitos que he tenido la fortuna de poder compartir con ellas.

Esta es una de las tres historias en las que estoy actualmente involucrado: grabar un disco con una niña que tiene el sueño de ser cantante a pesar de disponer sólo de un 20% de capacidad pulmonar. “El tamaño” de lasfacultades de esta ‘aventurera’ no son nada comparado con su determinación.


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest