Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Àlex Lliteras | TEDxAndorralaVella

[:ca]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Alex Lliteras

La paraula (responsable)

Declaració de principis prèvia: sóc un d’aquells (pocs o no) que gaudeix molt, moltíssim, de la seva feina. I això, avui en dia és un doble privilegi, ja que tenir feina s’ha convertit en una cosa semblant a un luxe.

Anava per advocat, però ho vaig deixar d’anar quan vaig veure que la feina, el dia a dia, no era ben bé el que sortia a les pel·lícules. Després de tocar tots els papers de l’auca en això de la comunicació, amb millor o pitjor fortuna, no tinc cap dubte de quin és el que l’omple més.

Vaig caure segrestat de forma voluntària en una xarxa, de les legals. Per sempre, un devot de la Ràdio. Amb majúscules.

Declaració de finals: Director del programa “Ara i Aquí”, a Ràdio Nacional d’Andorra. 10 temporades en antena, i m’encantaria que fossin les primeres.

twitter Alex Lliteras


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Àlex Lliteras

La palabra (responsable)

Declaración de principios previa: soy uno de aquellos (pocos o no) que disfruta mucho, muchísimo, de su trabajo. Y esto, hoy en dia es un doble privilegio, ya que tener trabajo se ha convertido en algo parecido a un lujo. Iba para abogado, pero lo dejé cuando me di cuenta que el trabajo, el día a día, no era exactamente como aparecía en las películas.

Después de haber desempeñado todo tipo de funciones en esto de la comunicación, con mejor o peor fortuna, no tengo ninguna duda qué es lo que más me llena. Caí secuestrado de forma voluntaria en una red, de las legales. Por siempre, un devoto de la Radio. Con mayúsculas.

Declaración final: Director del programa “Ara i Aquí” en Ràdio Nacional d’Andorra. 10 temporadas en antena y me encantaría que fueran las primeras.

twitter Alex Lliteras

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest