Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Albert Riba | TEDxAndorralaVella

[:ca]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Albert Riba

La comunicació en el món de l’emprenedoria

Albert Riba és emprenedor, formador i comunicador, Dynamic Partner, CoFundador de inPreneur i soci de Kinetical Business. Compagina les seves tasques d’emprenedor amb tasques de comunicador i divulgador de l’actitud emprenedora dins de qualsevol tipus d’organització. Col·laborador de diferents mitjans de comunicació catalans com Rac1, RNE4 i Catalunya Ràdio.  Codirector del Postgrau d’Emprenedoria de la UPC. Senador de JCI 70537 i Membre d’honor de Fundació INLEA #LinktoStart.

twitter Albert Riba 


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Albert Riba

La comunicación en el mundo del emprendimiento

Albert Riba es emprendedor, formador y comunicador, Dynamic Partner, Co-fundador de inPreneur y socio de Kinetical Business. Compagina sus tareas de emprendedor con tareas de comunicador y y divulgador de la actitud divulgadora dentro de qualquier tipo de organización. Colaborador de diferentes medios de comuniación catalanes como Rac1, RNE4 y Catalunya Ràdio. Codirector del “Postgrau d’Emprenedoria” de la UPC. Senador de JCI 70537 y Miembro de honor de la Fundació INLEA #LinktoStart.

twitter Albert Riba

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest