Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Carla Riestra | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Carla Riestra

La cooperació, una potent endorfina

Carla és la fundadora i presidenta de l’ONG Cooperand amb Llatinoamèrica, projecte que lluita pels drets dels infants a Bolívia que viuen en situació precària, i que va rebre el premi UNICEF Andorra 2014, i en el que també exerceix de voluntària activa des de l’any 2003, treballant sobre el terreny amb els nens del carrer.

Llicenciada en Història i Geografia per la Universitat Autònoma de Madrid, exerceix de professora des de 1999, i és docent a l’Escola Andorrana de Batxillerat ia la Universitat d’Andorra. També és coordinadora del Curs Internacional Cooperació i Voluntariat a la Universitat d’Andorra.

Links :
Facebook

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Carla Riestra

La cooperación, una potente endorfina

Carla es fundadora y presidenta de la ONG Cooperand amb Llatinoamèrica, proyecto que lucha por los derechos de los niños en Bolivia que viven en situación precaria, y que recibió el premio Unicef Andorra 2014, en el que también ejerce de voluntaria activa desde el año 2003, trabajando sobre el terreno con los niños de la calle.

Licenciada en Historia y Geografía por la Universidad Autónoma de Madrid, ejerce de profesora desde 1999, y es docente en la Escuela Andorrana de Bachillerato y en la Universitat d’Andorra. También es coordinadora del curso “Cooperació Internacional i voluntariat” en la Universitat d’Andorra.

Links :
Facebook

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest