Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Cristina Orduña | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Cristina Orduña

La meva i la vostra veueta

Inquieta per comprendre què mou a les persones i amb la sensació de que si volem fer un món millor tots hem de sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, es va llençar a estudiar fa dotze anys medicina xinesa. És doctor en acupuntura per la Universitat Internacional de Beijing i ha anat incorporant d’altres disciplines i tècniques vinculades amb la llum, el color, la geometria, el so? i d’altres subtileses. En fa nou d’anys que treballa amb l’energia de les persones, convençuda que la consciència de cadascú sobre qui és, què voldria ser, i quins són els seus dons vitals, són fonamentals en la creació de la realitat que viu. La malaltia no es una sorpresa que va caure per casualitat a la seva vida: és un recurs vital per sobreviure.No ha oblidat les seves arrels com a periodista i segueix en actiu en la professió. Va arribar a Andorra l’any 1991 des de Barcelona i es va quedar atrapada, seduïda per la muntanya i la natura, on diu que hi ha el mirall de la llibertat d’esperit que sentim per dins.

facebook Cristina Orduña

 

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Cristina Orduña

La mía y vuestra vocecita

Inquieta para comprender qué mueve las personas y con la sensación de que si queremos hacer un mundo mejor todos tenemos que sentirnos bien con nosotros mismos, se lanzó a estudiar hace doce años medicina china. Es doctor en acupuntura por la Universidad Internacional de Beijing y ha ido incorporando otras disciplinas y técnicas vinculadas con la luz, el color, la geometría, el sonido y otras sutilezas. Hace nueve años que trabaja con la energía de las personas, convencida que la consciencia de cada uno sobre quién es, qué querría ser, y cuáles son sus dones vitales, son fundamentales en la creación de la realidad que vive. La enfermedad no es una sorpresa que llegó por casualidad a su vida: es un recurso vital para sobrevivir.No ha olvidado sus raíces como periodista y sigue en activo en la profesión. Llegó a Andorra en el año 1991 desde Barcelona y se quedó prendada, seducida por la montaña y la naturaleza, donde dice que se encuentra el espejo de la libertad de espíritu que sentimos por dentro.

facebook Cristina Orduña

 

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Cristina Orduña

La meva i la vostra veueta

Facebook /cristina.ordunaponti

 

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest