Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Cristina Segura | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Tardor 2016

 

Cristina Segura

Compartir des de l’amor o compartir des de la por?

A Cristina Segura (Andorra la Vella, 1970), la seva formació laboral de més de vint anys en el sector comercial li ha fet aprofundir en el món de la venda. La venda entesa des del punt de vista de la possibilitat d’oferir a cadascú el que s’adequa a les seves necessitats. Durant tot aquest temps s’ha format acadèmicament en aquest àmbit. A poc a poc, les seves formacions han anat virant a l’aspecte més personal d’aquest sector, realitzant diferents cursos de comunicació, d’intel·ligència emocional i de creixement personal fins arribar al Màster en Coaching i PNL, Coaching personal, emocional, d’imatge i diversos cursos d’autoconeixement.

Avui dia Cristina es dedica a acompanyar i guiar els seus clients perquè aconsegueixin assolir els seus objectius, reconèixer els seus talents innats i potenciar-los, superar les seves pors,… En definitiva, conèixer-se millor per aprendre a reconèixer i gestionar les emocions i així poder afrontar la vida donant el millor que un té i acostar-se cada dia més a la millor versió d’un mateix.

Links :
Twitter
Facebook

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

 

Cristina Segura

¿Compartir desde el amor o compartir desde el miedo?

A Cristina Segura (Andorra la Vella, 1970), su formación laboral de más de veinte años en el sector comercial le ha hecho profundizar en el mundo de la venta. La venta entendida desde el punto de vista de la posibilidad de ofrecer a cada cual lo que se adecúa a sus necesidades. Durante todo este tiempo se ha formado académicamente en este ámbito. Poco a poco, sus formaciones han ido virando al aspecto más personal de ese sector, realizando distintos cursos de comunicación, de inteligencia emocional y de crecimiento personal hasta llegar al Máster en Coaching y PNL, Coaching personal, emocional, de imagen y distintos cursos de autoconocimiento.

Hoy en día Cristina se dedica a acompañar y guiar a sus clientes para que consigan alcanzar sus metas, reconocer sus talentos innatos y potenciarlos, superar sus miedos, etc. En definitiva, conocerse mejor para aprender a reconocer y gestionar las emociones y así poder afrontar la vida dando lo mejor que uno tiene y acercarse cada día más a la mejor versión de uno mismo.

Links :
Twitter
Facebook

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest