Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Daniel Bastida | TEDxAndorralaVella

[:ca]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Daniel Bastida

Educació i canvi (en l’economia digital).

Daniel Bastida Obiols actualment és Rector de la Universitat d’Andorra.

Anteriorment va estar set anys a l’empresa Hewlett-Packard amb diferents responsabilitats en els àmbits tècnic i comercial. Va ser director de dos centres universitaris, director del Centre Nacional d’Informàtica d’Andorra, empresa responsable dels sistemes d’informació de l’Administració i del Departament d’Informàtica del Govern. Des de la seva creació va ser l’Administrador del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra. Ha estat Director del Departament de Projectes Estratègics del Govern d’Andorra, des del seu origen.

Daniel Bastida és Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i Diplomat en Direcció d’Empreses per l’Instituto de Estudios Superiores de la Empresa de Barcelona (IESE). Durant la seva trajectòria professional ha realitzat diferents seminaris i cursos, ha participat en nombrosos congressos internacionals, en els àmbits de les tecnologies de la informació i la direcció d’empreses i  ha realitzat diferents publicacions en aquests camps.

En el transcurs de la seva carrera ha tingut diferents responsabilitats, entre les que es poden destacar: creació de l’Escola Universitària d’Informàtica (’88), creació del Butlletí Oficial (’89), responsable del Pla Estratègic d’Andorra (’92), Venue Technology Manager dels Jocs Olímpics de Barcelona (’92), ministre de la Presidència del Govern d’Andorra (’94), creació del Centre Universitari d’Estudis Virtuals (’97), responsable del Llibre blanc: El repte de la Societat de la Informació (’98), president de la Xarxa Vives d’Universitats (’05) i coordinador del Pla Estratègic de la Energia d’Andorra (’06)

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Daniel Bastida

Educación y cambio (en la economía digital)

Daniel Bastida Obiols actualmente es Rector de la Universidad de Andorra.

Anteriormente estuvo siete años a la empresa Hewlett-Packard con diferentes responsabilidades en los ámbitos técnico y comercial. Fue director de dos centros universitarios, director del Centro Nacional de Informática de Andorra, empresa responsable de los sistemas de información de la Administración y del Departamento de Informática del Gobierno. Desde su creación fue el Administrador del Boletín Oficial del Principado de Andorra. Ha sido Director del Departamento de Proyectos Estratégicos del Gobierno de Andorra, desde su origen.

Daniel Bastida es Doctor Ingeniero Industrial por la Universitat Politècnica de Catalunya y Diplomado en Dirección de empresas por el Instituto de Estudios Superiores de la Empresa de Barcelona (IESE). Durante su trayectoria profesional ha realizado diferentes seminarios y cursos, ha participado en numerosos congresos internacionales, en los ámbitos de las tecnologías de la información y la dirección de empresas y ha realizado diferentes publicaciones en estos campos.

En el transcurso de su carrera ha tenido diferentes responsabilidades, entre las que se pueden destacar: creación de la Escuela Universitaria de Informática (’88), creación del Boletín Oficial (’89), responsable del Plan Estratégico de Andorra (’92),Venue Technology Manager de los Juegos Olímpicos de Barcelona (’92), ministro de la Presidencia del Gobierno de Andorra (’94), creación del Centro Universitario de Estudios Virtuales (’97), responsable del Libro blanco: El reto de la Sociedad de la Información (’98), presidente de la Red Vives de Universidades (’05) y coordinador del Plan Estratégico de la Energía de Andorra(’06)

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest