Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
David Rodríguez | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

David Rodríguez

Ser Feliç al món líquid

Filòsof, expert en motivació, creixement personal i desenvolupament del potencial humà.

David creu que, mitjançant un entrenament mental (psíquic) i espiritual (energètic), tots podem recuperar la nostra humanitat des del nostre poder interior per tal de generar una vida feliç. El seu mètode de treball està fonamentat en les filosofies antigues (civilitzacions antigues iniciàtiques), l’exercici del sentit comú (observació i escolta) i el treball humà a partir de la ciència relacionada a l’espiritualitat (neurologia i física quàntica).

Ha exercit de mestre de Filosofia i d’Educació Física, i és col·laborador habitual en el diari 7Dies i a la revista ECO Magazine.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

David Rodríguez

Ser Feliz en el mundo líquido

Filósofo, experto en motivación, crecimiento personal y desarrollo del potencial humano.

David cree, que mediante un entrenamiento mental (psíquico) y espiritual (energético), todos podemos recuperar nuestra humanidad desde nuestro poder interior para generar así una vida feliz. Su método de trabajo se fundamenta en la filosofía antigua (civilizaciones antiguas iniciáticas), el ejercicio del sentido común (observación y escucha) y el trabajo humano a partir de la ciencia relacionada a la espiritualidad (neurología y física cuántica).

Ha ejercido de como profesor de Filosofía yi Educación Física y es colaborador habitual en las revistas 7Dies y ECO Magazine.

¿QUIERES PARTICIPAR COMO PONENTE EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envíanos una consulta y nos pondremos en contacto contigo tan pronto nos sea posible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest