Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Delfí Roca | TEDxAndorralaVella

[:ca]

EL CAMBIO

Primavera 2011

EL CANVI

Primavera 2011
[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

Delfí Roca

La vida simple

En Delfí és andorrà i té 50 anys. Sempre implicat en organitzacions ciutadanes, amb l’objectiu de mirar de deixar el món una mica millor de com l’ha trobat.

Divulgador ambiental, ha dirigit les sèries de TV “Muntanyes de vida” i “A peu”.Ha estat membre fundador de diferents organitzacions dedicades a la protecció de les zones de muntanya i de la custòdia del territori.

Actualment s’interessa especialment pel món rural i com aquest pot ajudar a augmentar la felicitat dels habitants de les grans ciutats.

twitter Delfi Roca

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

EL CANVI

Primavera 2011
[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

Delfí Roca

La vida simple

Delfí es andorrano y tiene 50 años. Siempre implicado en organizaciones ciudadanas, con el objetivo de intentar dejar el mundo un poco mejor de como se lo han encontrado.

Es divulgador ambiental y ha dirigido las series de TV “Muntanyes de vida” y “A peu”.

Ha sido miembro fundador de diferentes organizaciones dedicadas a la protección de las zonas de montaña y de la custodia del territorio.

Actualmente se interesa especialmente por el mundo rural y cómo éste puede ayudar a aumentar la felicidad de los habitantes de las grandes ciudades.

twitter Delfí Roca

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest