Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Mònica Moro | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Mònica Moro

Salut, en guardia!!

Dues paraules la defineixen a la xarxa: inquieta i apassionada. Mònica Moro és llicenciada en medecina i cirúrgia, però des de l’any 1995 es dedica professionalment al món d’Internet.

Fa 14 anys que lidera un projecte a la Xarxa d’un laboratori farmacèutic. Realitza tasques docents en Màsters i Universitats i, a més, participa en taules rodones, congressos, seminaris, tallers i conferències.

És administradora  de Wikisanidad, la primera wiki espanyola on s’agrupa la salut 2.0. L’any 1992, va ser membre organitzador dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona i també va formar part de l’equip nacional d’esgrima, esport que té tres moments bàsics, comparables quan tenim un transtorn de salut.

twitter Mònica Moro

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Mònica Moro

Salud, en guardia!

Dos palabras la definen en la red: inquieta e  apasionada. Mònica Moro es licenciada en medicina y cirugía, pero desde el año 1995 se dedica profesionalmente al mundo  de internet.

Hace 14 años que lidera el proyecto en la red de un laboratorio farmacéutico. Realiza tareas docentes en Máster y  Universidades y, además, participa en mesas redondas, congresos, seminarios, talleres y conferencias. Es administradora  de Wikisanidad, la primera wiki española donde se agrupa la salud 2.0.

El año 1992 fue miembro organizador de los Juegos Olímpicos y Paralímpicos de Barcelona’92 y también formó parte del equipo nacional de esgrima. Deporte que tiene tres momentos básicos comparables a los de un trastorno de salud.

twitter Mònica Moro


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest