Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Eudald Domènech | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Eudald Domènech

Si és gratis, tu ets el producte. Si tu ets el producte … no hauries vendre’t millor?

Nascut a Ripoll, va començar la seva carrera professional lligat al món de l’entreteniment, la radiodifusió i la publicitat.

Primer empresari de l’Estat espanyol de la xarxa, el 1993. Fundador de Servicom, el primer proveidor d’accés comercial i serveis d’Internet a Espanya. És cofundador de World Online, fundador de Telépolis, cofundador d’InOutTV, SincroGuiaTV i Total Channel.

Ha estat “Emprenedor de l’Any” per la revista PC World i ha rebut per part de la Càmera de Comerç de Barcelona i l’IGC (Internet Global Conference), el “Premi a tota la su carrera”, amb 39 anys. El 2002, InOut TV va rebre el “Premi al Projecte Més Original dels VIII Premis Salvà i Campillo” que atorga anualment l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions. InOut TV també va rebre durant la celebració del SIMO 2007 i de la mà del ministre d’Indústria, el premi al “Projecte més Innovador” pel FICOD 2007; fòrum organitzat pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. El 2008, InOut TV va ser guardonada com “Empresa més Innovadora” pels lectors de “Actualitat Econòmica” i “Expansión”. També cal dir que Techfoundries va ser inclosa el 2005 a la prestigiosa llista “Xarxa Herring 100 Europe” de les empreses no cotitzades més innovadores del Continent.

Domènech és coautor del llibre “Negocis 3.0; Mites i Realitats d’Internet i la Nova Economia “publicat per Edicions B.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Eudald Domènech

Si es gratis, tú eres el producto. Si tú eres el producto… ¿no deberías venderte mejor?

Nacido en Ripoll, empezó su carrera profesional ligado al mundo del entretenimiento, la radiodifusión y la publicidad.

Fue el primer empresario español de la red en 1993. Fundador de Servicom, el primer proveedor de acceso comercial y servicios de internet en España. Es fundador de Telépolis y cofundador de World Online, InOut Tv, SincroGuiaTv y Total Channel.

“Emprendedor del año” por la revista PC World, ha recibido de la Cámara de Comercio de Barcelona y la Internet Global Conference el “Premio a toda su carrera” con 39 años.

El año 2002, InOut Tv recibió el “Premio al Proyecto Más Original” de los VIII Premios Salvà i Campillo, que torga anualmente la Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions. El año 2007 InOut Tv recibió  en la edición del SIMO, el premio al “Proyecto Más Innovador” por el FICOD; foro organizado por el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio. En 2008, InOut TV fue galardonada como “Empresa más Innovadora” por los lectores de “Actualidad Económica” y “Expansión”. También hay que decir que Techfoundries fue incluida en 2005 en la prestigiosa lista “Red Herring 100 Europe” de las empresas no cotizadas más innovadoras del continente.

Domènech es coautor del libro “Negocios 3.0; Mitos y Realidades de Internet y la Nueva Economía” publicado por Ediciones B.

twitter Eudald Domènech

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest