Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Eva Arasa | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Eva Arasa

Julieta amb smartphone

Periodista i col·laboradora habitual a l’espai Lletraferits de RNA, Eva Arasa, a part de la seva feina, és una lectora empedreïda i aspira algun dia a ser poetessa.

Enganxada a les xarxes socials, sobretot al Facebook, creu però, que la gent no és conscient de les conseqüències que pot tenir el fet de ser present a la xarxa, que tot allò que hi deixem, són traces que queden per sempre. Però el punt que li interessa més és com les xarxes han transformat la nostra manera de viure i, també, de relacionar-nos.

twitter Eva Arasa

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Eva Arasa

Julietta con Smartphone

Periodista y colaboradora habitual en el espacio Lletraferits de RNA, Eva Arasa, a parte de la su trabajo, es una lectora empedernida y aspira algún día a ser poetisa.

Enganchada a les redes sociales, sobre todo al Facebook, cree que la gente no es consciente de las consecuencias que puede tener el hecho de estar presente en la red. Que todo lo que exponemos en ellas queda para siempre.

Pero el punto que le interesa más es como las redes han transformado nuestra forma de vivir y, también, de relacionarnos.

twitter Eva Arasa


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest