Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Ferran Latorre | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Ferran Latorre

Canvis al límit

Alpinista, fotògraf i càmera.

Va treballar 14 anys com a càmera al programa de TVE “Al Filo de lo imposible”. Ha dut a terme expedicions per tot el món: Àsia, Groenlàndia, Antàrtida (Terra de la Reina Maud), Geòrgies del Sud, EUA, etc…

Ha tingut l’oportunitat de filmar grans escaladors, com Juanito Oiarzábal, Iker Pou, Yosune Bereciartua i Edurne Pasaban.

Durant tres anys va treballar al Centre de Recursos Humans de General Motors EUROSITE, en activitats d’outdoor training.

Escriu a tots el mitjans especialitzats, DESNIVEL, VÈRTEX, i ho va fer en l’extingit EXTREM. Col•labora periòdicament al diari El 9Nou i també a LA VANGUARDIA. Ha escrit el llibre “CONVERSACIONES CON MAURICE HERZOG” i ha guanyat el premi de periodisme de Muntanya del Festival Internacional de Torelló.

Treballa com a conferenciant des de fa més de vint anys.

twitter Ferran Latorre

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Ferran Latorre

Cambios al límite

Alpinista, fotógrafo y cámara.

Trabajó durante 14 años como cámara en el programa de TVE “Al Filo de lo Imposible”.  Ha realizado expediciones por todo el mundo: Asia, Groenlandia, la Antártida (Tierra de la Reina Maud), Georgies del Sur, EUA, etc.

Ha tenido la oportunidad de filmar a grandes escaladores como Juanito Oiarzábal, Iker Pou, Yosune Bereciartua y Edurne Pasaban.

Durante 3 años trabajó en el Centro de Recursos Humanos de General Motors EUROSITE, en actividades de outdoor training.

Escribe en todos los medios especializados, Desnivel, Vértex y también en el ya extinguido Extrem. Colabora periódicamente en el periódico El 9Nou y tambien en La Vanguardia. Ha escrito el libro “Conversaciones con Maurice Herzog” y ha ganado el Premio de Periodismo de Montaña del Festival Internacional de Torelló.

Trabaja como conferenciante desde hace más de 20 años.

twitter Ferran Latorre

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest