Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Héctor Pérez | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Héctor Pérez

Nascut a València, va arribar a Andorra fa quatre anys. Des de molt petit estava atret per la música, però va ser als 14 anys que va decidir agafar la guitarra com a instrument per expressar-se musicalment. Un cop acabats els seus estudis universitaris, va realitzar una gira, de gairebé 150 concerts,  per Espanya amb el grup “La Bruja”.

Actualment, a banda de dedicar-se a la docència musical, forma part del projecte LOVE IT que ofereix temes de gipsy jazz. El seu desig més gran és dedicar-se a la música professionalment, com ho feia abans d’exercir com a mestre de música.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Héctor Pérez

Nacido en Valencia, llegó a Andorra con 4 años. Desde muy pequeño le ha atraído la música, pero fue a los 14 con decidió coger una guitarra como instrumento para expresarse. Una vez finalizados sus estudios universitarios, realizó una gira, con casi 150 conciertos, por España con el grupo “La Bruja”.

Actualmente, se dedica a la docencia musical, y forma parte del proyecto Love It que ofrece temas de gipsy jazz. Su mayor deseo es dedicarse a la música de forma profesional.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest