Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Iñaki Rubio | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Iñaki Rubio

Més llibres i més lliures

Llicenciat en Humanitats, Iñaki és membre de la Comissió Nacional Andorrana de la UNESCO i treballa com a professor de literatura a l’Escola Andorrana de Batxillerat.

Està convençut que la vida quotidiana de qualsevol de nosaltres pot esdevenir una aventura apassionant i divertida si ens ho mirem amb ganes, és a dir, si ens posem unes ulleres que ens permetin veure la llum que desprenen les vides petites i anònimes de la gent normal. Amb aquestes ulleres escriu, especialment contes amb els que ha guanyat diversos premis de narrativa breu.

Recentment, ha estat seleccionat com a l’únic autor andorrà per al llibre Els caus secrets (Editorial Moll 2013) una antologia de joves narradors dels Països Catalans.

Des del seu blog comparteix contes molts breus, curts i fàcils de llegir; com ell diu: “contes per ser llegits en 2 minuts”.

facebook  Iñaki Rubio

twitter Iñaki_Rubio

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Iñaki Rubio

Más libros y más libres

Licenciado en Humanidades, Iñaki es miembro de la Comisión Nacional Andorrana de la UNESCO y trabaja como profesor de literatura.

Está convencido que la vida cotidiana de cualquiera de nosotros puede devenir una aventura apasionante y divertida si lo miramos con ganas; es decir, si nos ponemos unas gafas que nos permitan ver la luz que desprenden las vidas pequeñas y anónimas. Es con estas gafas con las que escribe, especialmente cuentos con los que ha ganado diversos premios de narrativa breve.

Ha estado seleccionado, recientemente,  como el único autor andorrana para el libro “Els caus secrets”, una antología de jóvenes narradores dels Països Catalans.

Desde su blog comparte cuentos muy breves y fáciles de leer; como él mismo dice: “cuentos para ser leídos en 2 minutos”.

facebook  Iñaki Rubio

twitter Iñaki_Rubio

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest