Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Irma Bonet | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Irma Bonet

Més que un somni

Nascuda a Barcelona, Irma Bonet ha viscut moltes experiències que l’han enriquit i li han permès treballar amb les persones de manera més propera. La més important ha estat el fet de ser mare.De ben a prop, ha après el gran impacte que causem els adults d’avui sobre els adults de dem? i que hi ha moltes coses que hauríem de començar a canviar, si realment volem que la vida dels nostres fills sigui plena.Actualment, compagina la direcció del seu propi centre de psicologia amb la docència universit?ria amb un objectiu ben clar: aportar el seu granet de sorra al canvi de paradigma mental que ja estem començant a viure.

linkedin Irma Bonet

facebook Irma Bonet

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Irma Bonet

Más que un sueño

Nacida en Barcelona, Irma Bonet ha vivido muchas experiencias que la han enriquecido y que además le han permitido trabajar con las personas de una forma más cercana. La más importante ha sido el hecho de ser madre.Ha aprendido muy de cerca el gran impacto que causamos los adultos de hoy sobre los adultos de mañana y que hay muchas cosas que deberíamos de empezar a cambiar, si realmente queremos que la vida de nuestros hijos sea plena.Actualmente, compagina la dirección del su propio centre de psicología con la docencia universitaria con un objetivo muy claro: aportar su granito de arena al cambio de paradigma mental que ya estamos empezando a vivir.

linkedin Irma Bonet

facebook Irma Bonet

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellido

Título Ponencia

www
Facebook
Twitter
Linkedin

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd ?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest