Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Ivan Caballero | TEDxAndorralaVella

[:ca]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Ivan Caballero

Emprenedors socials com a motor de canvi.

Després de treballar llocs directius en diverses empreses multinacionals com Pioneer, Grup Puig o INDO i estudiar negocis internacionals a Londres, màster en global marketing a La Salle i Direcció de marketing a ESADE l’Ivàn va decidir començar la seva etapa com a emprenedor en sèrie.

Soci fundador de Muuby Digital, Equalia i Ad One (aquesta ultima fusionada amb ADSmedia). Membre del consell asessor de SITmobile, la qual ha adquirit recentment la majoria de Muuby.

Actualment com a CEO de Muuby, empresa líder en serveis de Community management i tecnologia per xarxes socials i el mòbil, treballant en el procés d’internacionalització i de llançament d’una eina pròpia de monitorització i mètriques en xarxes socials. També iniciant el projecte “Nou Origen” dins d’Equalia on fa acompanyament a emprenedors socials.

Addicte al canvi i al repte, mutant que, a més, creu en el petit impacte que les persones generen en el món.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Ivan Caballero

Emprendedores sociales como motor de cambio

Después de trabajar lugares directivos en varias empresas multinacionales como Pioneer, Grupo Puig o INDO y estudiar negocios internacionales en Londres, máster en global marketing a La Salle y Dirección de marketing a ESADE Ivàn decidió empezar su etapa como emprendedor en serie.

Socio fundador de Muuby Digital, Equalia y Ad One (esta ultima fusionada con ADSmedia). Miembro del consejo asesor de SITmobile, la cual ha adquirido recientemente la mayoría de Muuby.

Actualmente como CEO de Muuby, emprendida líder en servicios de Community management y tecnología por redes sociales y el móvil, trabajando en el proceso de internacionalización y de lanzamiento de una herramienta propia de monitorització y métricas en redes sociales. También iniciando el proyecto “Nuevo Origen” dentro de Equalia donde hace acompañamiento a emprendedores sociales.

Adicto al cambio y al reto, mutando que, además, cruz en el pequeño impacto que las personas generan en el mundo.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest