Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Philippe Gonzalez | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Philippe Gonzalez

Apps & Napoleó

Li agrada molt la fotografia i també internet, la fusió dels dos conceptes ha donat lloc a la comunitat anomenada Instagramers, de la qual Philippe Gonzalez és el creador.

El seu pas per l’Escola Superior de Comerç de Lille (França), el va convertir en un especialista en màrqueting i vendes. Però des de fa tres anys treballa en una empresa de producció de canals de televisió entre Espanya i Portugal. És el responsable dels portals webs, de les aplicacions, televisió interactiva…, és a dir, de la televisió poc convencional.

El seu altre èxit ha estat l’aplicació “Canal cocina”, un llibre de cuina amb receptes en format audivisual.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Philippe Gonzalez

Apps & Napoleon

Le gusta mucho la fotografía y también internet, la fusión de los dos conceptos ha dado lugar a una comunidad llamada Instagramers, de la cual Philippe Gonzalez es el creador.

Su paso por la Escuela Superior de Comercio de Lille (Francia), le convirtió en un especialista en márquetin y ventas. Pero desde hace tres años trabaja en una empresa de producción de canales de televisión entre España y Portugal. Él es el responsable de los portales webs, de las aplicaciones, de la televisión interactiva…, es decir, de la televisión poco convencional.

Su otro éxito ha sido la aplicación “Canal cocina”, un libro de cocina con recetas en formato audiovisual.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest