Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Juti Gusi | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Juti Gusi

Nèixer als 40

Segons Darwin, no sobreviu el més fort ni el més intel·ligent, sinó qui millor s’adapta al canvi. Aquesta frase podria definir l’experiència vital de Juti Gusi, un emprenedor que va néixer amb una incompatibilitat sanguínia i que, a causa d’una transfusió, se li transmet una hepatits que al cap de 40 anys evoluciona a una cirrosi.

La seva precària salut i les dificultats econòmiques del moment el van situar davant d’un nou repte: muntar un negoci per a la seva família abans de morir. I se’n va sortir.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Juti Gusi

Nacer a los 40

Según Darwin, no sobrevive el más fuerte ni el más inteligente, sino el que mejor se adapte al cambio. Esta frase podría definir la experiencia vital de Juti Gusi, un emprendedor que nació con una incompatibilidad sanguínea y que, a causa de una transfusión con la que le transmitieron la hepatitis,  al cabo de 40 años evolucionó en una cirrosis.

Su precaria salud y las dificultades económicas del momento lo colocaron frente a un nuevo reto: montar un negocio para su familia antes de morir. Lo logró.


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest