Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Laura Rojas-Marcos | TEDxAndorralaVella

[:ca]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Laura Rojas-Marcos

L’impacte dels missatges a les emocions

Llicenciada en Psicologia en la Universitat de Nova York i Màster en Psicologia Clínica per la Universitat Albert Einstein de Yeshiva.  El 2001, després dels atemptats de les Torres Bessones va ser voluntària de suport per a la Creu Roja i va col·laborar en el ‘Projecte Llibertat’, un programa creat pel govern federal nord-americà per oferir assistència psicològica a les víctimes de l’atemptat de l’11-S.

Actualment manté una consulta privada a Madrid i és especialista en trastorns d’ansietat, depressió, estrès, maltractament domèstic, problemes relacionals i psico-oncologia.

Ha publicat els llibres “Hablar y Aprender”, “El sentimiento de Culpa” i “Somos cambio” de propera aparició.

Laura ésuna gran professional que du la psicologia en la sang. Gestiona de forma admirable els temes relacionats amb la ment humana i les seves emocions. Li agrada parlar sobre les formes d’afrontar l’adversitat, ella confia que tota situació es pot millorar i així ho transmet. Parla d’optimisme i amb optimisme, esperant que els qui l’escolten vegin també aquesta llum que ella albira. Defensa la fortalesa, el canvi, i la serenitat des d’un prisma realista.

Li interessa molt tot allò associat a la psicologia positiva, la recerca de la felicitat i les relacions interpersonals. Com a psicòloga el seu enfocament és principalment emocional. La seva forma de comunicar-se és propera i informal, sap implicar l’audiència i aconsegueix connectar amb el públic per la seva calidesa humana i per la seva professionalitat.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Laura Rojas-Marcos

El impacto de los mensajes en las emociones

Licenciada en Psicología por la Universidad de Nova York y Máster en Psicología Clínica por la Universidad Albert Einstein de Yeshiva.  El 2001, después de los atentados a las Torres Gemelas fue ser voluntaria de soporte para la Cruz Roja y colaborar en el “Proyecto Libertad”, un programa creado por el Gobierno federal norteamericano para ofrecer asistencia psicológica a las víctimas de los atentados.

Actualmente mantiene una consulta privada en Madrid y es especialista en trastornos de ansiedad, depresión, estrés, maltrato doméstico, problemas relaciones y psico-oncología.

Ha publicado los libros “Hablar y aprender”, “El Sentimiento de Culpa” y “Somos cambio” de próxima aparición.

Laura es una gran profesional que lleva la psicología en la sangre. Gestiona de forma admirable los temas relacionados con la mente humana y sus emociones. Le gusta hablar sobre las formas de afrontar la adversidad, ella cree que toda situación se puede mejorar y así lo transmite. Habla de optimismo con optimismo, deseando que los que la escuchan vean también esa luz que ella divisa. Defensa la fortaleza, el cambio y la serenidad desde un prisma realista.

Le interesa mucho todo lo asociado a la psicología positiva, la búsqueda de la felicidad y las relaciones interpersonales. Como psicóloga su enfoque es principalmente emocionall. Su forma de comunicarse es próxima e informal, sabe implicar la audiencia y consigue conectar con el público por su calidad humana y por su profesionalidad.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest