Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Lluí­s Soldevila | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Lluí­s Soldevila

Èxit s’escriu amb A

Lluís Soldevila és professor del Departament de Direcció de Sistemes d’Informació d’ESADE i ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en el grup Deutsche Bank, amb diferents càrrecs directius en 7 països d’Europa i Amèrica. Creador del DAFO Personal, compagina la docència universitària amb la seva tasca com a consultor, formador i conferenciant internacional, en els camps de les Habilitats Directives i les Actituds d’Alt Rendiment.Autor del llibre “Èxit s’escriu amb A” col.labora amb diversos mitjans com TV3, 8TV, RAC1, RNE, La Vanguardia i el Temps de Colòmbia.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Lluí­s Soldevila

Éxito se escribe con A

Lluís Soldevila es profesor del Departamento de Dirección de Sistemas de Información de ESADE y ha desarrollado la mayor parte de su trayectoria profesional en el grupo Deutsche Bank, en diferentes cargos directivos en 7 países de Europa y América.Creador del DAFO Personal  ?, compagina la docencia universitaria con su tarea de consultor, formador y conferenciante internacional, en los campos de Habilidades Directivas y las Actitudes de Alto Rendimiento.Autor del libro “Éxito se escribe con A”, colabora con diversos medios como TV3, 8TV, RAC1, RNE, La Vanguardia y el Temps de Colòmbia.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellido

Título Ponencia

www
Facebook 
Twitter 
Linkedin

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd ?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest