Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Lluí­s Vicent | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Lluí­s Vicent

La inteligencia es crea

Doctor en Tecnologia per l?Educació i Enginyer en Telecomunicació, Electrònica i Imatge i So. Apassionat per la música, la tecnologia, l`educació, i sobretot, les persones. Des de 2003 investiga i treballa amb la tecnologia per aconseguir, que presencialment o a distáncia, els estudiants tinguin experiències d?aprenentatge riques, socials, multiculturals i realistes d’acord amb allò que una societat evolucionada requereix. És professor universitari a La Salle des de 1996 i, el fet de pert?nyer a una institució que en gairebé 350 anys s?ha fet present a 84 països, el porta a crear i ser el primer Rector de la Universitat Oberta La Salle, la primera universitat oberta que neix per la internacionalització i la col ?laboració de 74 universitats presencials. És conferenciant habitual, autor de llibres, d’articles en premsa i articles científics sobre educació.

linkedin Lluís Vicent

twitter Lluís Vicent

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Lluí­s Vicent

La inteligencia se hace

Doctor en Tecnología para la Educación e Ingeniero en Telecomunicaciones, Electrónica, Imagen y Sonido. Apasionado por la música, la tecnología, la educación, y sobre todo, por las personas. Desde 2003 investiga y trabaja con la tecnología para conseguir que presencialmente o a distancia, los estudiantes tengan experiencias de aprendizaje enriquecedoras, sociales, multiculturales y realistas, de acuerdo con aquello que una sociedad evolucionada requiere.Es profesor universitario en La Salle desde 1996 y el hecho de pertenecer a una institución que en casi 350 años se ha hecho presente en 84 países, lo lleva a crear y ser el primer Rector de la Universitat Oberta La Salle, la primera universidad abierta que nace para la internalización y la colaboración de 74 universidades presenciales.Es conferenciante habitual, autor de libros, de artículos en la prensa y artículos científicos sobre educación.

linkedin Lluís Vicent

twitter Lluis Vicent

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellido

Título Ponencia

www
Facebook 
Twitter 
Linkedin

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd ?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest