Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Marc Vidal | TEDxAndorralaVella

[:ca]

EL CAMBIO

Primavera 2011

EL CANVI

Primavera 2011
[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

Marc Vidal

Analista econòmic especialitzat en Nova Economia. Autor i Emprenedor. Va ser interim manager i consultor en modernització de companyies i internacionalització de PIMES.

Fundador i ex director de Cink, empresa pionera a Europa en la gestió professional de les xarxes socials.

Ha fundat o pertany a una desena més de companyies de diferents camps que van des de l’assessoria financera fins a la creació d’aplicacions per a invidents.

Col·labora en mitjans de comunicació on es caracteritza per la seva gran intuïció i visió global de l’actualitat socioeconòmica.

El seu bloc és un dels més seguits en llengua castellana i va ser guardonat amb el 3er premi dels EuroBlogs Awards al millor bloc europeu de 2009.

És un prestigiós expert en estratègia en xarxes socials de manera que ha dirigit campanyes institucionals, empresarials i electorals en diversos països.

Alhora, és membre del grup de recerca en el projecte Tendencias Nueva Economía de la Universidad Politécnica de Madrid i Director del Postgrau en Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona, així com a professor associat en diverses escoles de negoci i facultats.

Ha publicat “Crònica d’una crisi anunciada” (Welton, 2009) i “Contra la Cultura del Subisidio” (Planeta, 2010).


twitter Marc Vidal

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

EL CANVI

Primavera 2011
[:es]

EL CAMBIO

Primavera 2011

Marc Vidal


Analista económico especializado en Nueva Economía. Autor y emprendedor. Fue Interim Manager y consultor en la modernización de compañías e internacionalización de PYMES.

Fundador y ex-Director de Cink, empresa pionera en Europa en la gestión profesional de las redes sociales.

Ha fundado o pertenece a una decena más de compañías de diferentes campos que van desde la asesoría financiera hasta la creación de aplicaciones para invidentes.

Colabora en medios de comunicación donde se caracteriza por su gran intuición y visión global de la actualidad socioeconómica.

Su blog es uno de los más seguidos en lengua castellana y fue galardonado con el 3r premio de los EuroBlogs Awards al mejor blog europeo del 2009.

Es un prestigioso experto en estrategia en redes sociales de manera que ha dirgido campañas institucionales, empresariales y electorales en diversos países.

Al mismo tiempo, es miembro del grupo de investigación en el proyecto Tendencias Nueva Economía de la Universidad Politécnica de Madrid y Director del Postgrado en Community Manager & Social Media de la Universidad de Barcelona, así como profesor asociado en diversas escuelas de negocio y facultades.

Ha publicado “Crónica de una crisis anunciada” (Welton, 2009) y “Contra la Cultura del Subisidio” (Planeta, 2010).

twitter Marc Vidal

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest