Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Maria Dolors Ruiz | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Maria Dolors Ruiz

On és en Méliès de la salut?

Maria Dolors Ruiz és metge de família però li interessen moltes altres coses que intenta aplicar en la seva professió. Quan va començar a exercir va trobar que la medicina occidental no ho explicava tot, així que es va interessar per la visió que té del cos hum? la medicina xinesa i es va especialitzar en acupuntura.Posteriorment, va cursar estudis de telemedicina per tal d’aconseguir introduir els beneficis de la tecnologia en els sistemes sanitaris. Des de fa uns anys, intenta aplicar-ho en la medicina prim?ria en pacients amb malalties cròniques.

twitter M Dolors Ruiz

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Maria Dolors Ruiz

Donde está el  Méliès de la salud?

Maria Dolors Ruiz es médico de familia pero le interesan muchas otras cosas que intenta aplicar a su profesión. Cuando empezó a ejercer, se encontró con que la medicina occidental no lo explicaba todo, así que se interesó por la visión que tiene del cuerpo humano, la medicina china tradicional y se especializó en acupuntura.Posteriormente, cursó estudios de telemedicina para conseguir introducir los beneficios de la tecnología en los sistemas sanitarios. Desde hace unos años, intenta aplicarlo a la medicina primaria en pacientes con enfermedades crónicas.

twitter M Dolors Ruiz

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellido

Título Ponencia

www
Facebook 
Twitter 
Linkedin

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd ?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest