Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Marisol Fuentes | TEDxAndorralaVella

[:ca]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

LA MIDA NO IMPORTA

Tardor 2012
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

Marisol Fuentes

Amb una sola paraula

Catalana de naixement i andorrana d’adopció. Directora de Ràdio SER Principat d’Andorra i única dona directiva d’un mitjà de comunicació al Principat. Persona molt activa en el Tercer Sector i a través de la seva opinió en temes polítics i de comunicació des del seu bloc.

La ràdio és un exemple que la mida no importa. Només cal un micròfon i un professional amb un bon discurs per despertar emocions.

Sovint tendim a pensar que comunicar una bona idea o un bon projecte requereix d’una gran inversió. En realitat el què obviem és que per comunicar el què necessitem primer de tot és tenir –precisament– una bona idea; un bon projecte.

La combinació és ben simple: imaginació + comunicació. I és que innovar no és exclusiu de Premis Nobel. Innovar també significa ser imaginatius.  I si algú té una bona idea, si us plau que la comuniqui.

twitter Marisol Fuentes 

facebook Marisol Fuentes


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

LA MIDA NO IMPORTA

Tardor 2012
[:es]

EL TAMAÑO NO IMPORTA

Otoño 2012

Marisol Fuentes

Con una sola palabra

Catalana de nacimiento y andorrana de adopción. Directora de Radio SER Principado de Andorra y única mujer directiva de un medio de comunicación en el Principado. Persona muy activa en el Tercer Sector y a través de su opinión en temas políticos y de comunicación desde su blog.

La radio es un ejemplo de que el tamaño no importa. Sólo se necesita un micrófono y un profesional con un buen discurso para despertar emociones.

A menudo tendemos a pensar que comunicar una buena idea o un buen proyecto requiere de una gran inversión. En realidad lo que obviamos es que para comunicar lo que necesitamos primero es tener -precisamente- una buena idea, un buen proyecto.

La combinación es bien simple: imaginación + comunicación. Y es que innovar no es exclusivo de Premios Nobel. Innovar también significa ser imaginativos. Y si alguien tiene una buena idea, por favor que la comunique.

twitter Marisol Fuentes

facebook Marisol Fuentes


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest