Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Marta Compte | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Marta Compte

Mites i realitat sobre les altes capacitats

Marta és Llicenciada amb psicologia per la Universitat de Barcelona, on obté el títol de Psicòleg especialista psicologia en Clínica (PIR). Exerceix com a psicòloga clínica des de l’any 1988, de forma molt multi-disciplinar però centrant-se els darrers anys en el desenvolupament de la tècnica EMDR, fundada per l’especialista nord-americana Francine Shapiro.També ha exercit com a psicòloga forense davant la Batllia d’Andorra de forma periòdica durant les darreres dues dècades. En els darrers anys s’ha especialitzat en persones amb altes capacitats intel.lectuals, àrea que ha estudia i en la que s’ha format de forma apassionada. Participa en una investigació sobre l’efecte de la tècnica EMDR en persones d’Altes Capacitats.Actualment dirigeix l’Institut Andorrà d’Altes Capacitats i co-dirigeix Nivi Centre d’Atenció Psicològica. També col.labora amb diferents mitjans de comunicació com a divulgadora de temes relacionats amb la conducta humana.

 facebook Marta Compte

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Marta Compte

Mitos y realidades sobre las altas capacidades

Marta es Licenciada en psicología per la Universidad de Barcelona, donde obtiene el título de Psicólogo especialista en psicología (PIR). Ejerce como psicóloga clínica desde el año 1988, de forma muy multidisciplinar, pero centrándose los últimos años en el desarrollo de la técnica EMDR, fundada por la especialista norteamericana Francine Shapiro.También ha ejercido como psicóloga forense para la Batllia de Andorra de forma periódica durante las últimas dos décadas. En los últimos años se ha especializado en personas con altas capacidades intelectuales, área que estudia y en la que se ha formado de forma apasionada. Participa en una investigación sobre el efecto de la técnica EMRD en personas de Altas Capacidades.Actualmente dirige el Instituto Andorrano de Altas Capacidades y codirige Nivi Centro de Atención Psicológica. También colabora con diferentes medios de comunicación como divulgadora de temas relacionados con la conducta humana.

 facebook Marta Compte

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellido

Título Ponencia

www
Facebook 
Twitter 
Linkedin

TEDxAnd

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Would you like to be part of the team TEDxAnd ?

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest