Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Oscar Araujo | TEDxAndorralaVella

[:ca]

FOCUS

Otoño 2016

Oscar Araujo

Complir els teus somnis

Oscar Araujo, és un compositor, realitzador nascut a Vic, Barcelona.

Va començar a composar amb 10 anys des de casa seva amb un sintetitzador i als 17 anys va treure el seu primer disc titulat “Genova” que va ser un èxit a les pistes de ball. Amb poc temps es va convertir en un dels compositors de Chimo Bayo “Exta Si, Exta no”. Al 2000 va ser fitxat pels reconeguts estudis de Barcelona Duy Studios, on realitzava spots de televisió internacionals, va ser premiat amb diversos Lleons d’Or del Festival de Publicitat de Cannes. Al mateix temps composava música per a videojocs com a “Blade The Edge Of Darknes” de la empresa Infogrames.

Al 2003 va realitzar la pel·lícula “The CID – The Legend” i, des de llavors, ha realitzat diverses pel·lícules i videojocs, com per exemple, “Jericho” o la saga “Castlevania Lords Of Shadows” guanyant varis premis internacionals.

 

Twitter Oscar Araujo

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

FOCUS

Otoño 2016

Oscar Araujo

Cumplir tus sueños

Oscar Araujo, es un compositor y realizador nacido en Vic, Barcelona.

Empezó a componer a los 10 años desde su csa con un sintetizador y a los 17 años lanzó su primer disco titulado “Genova” que fue un éxito en las pistas de baile. Al poco tiempo se convirtió en uno de los compositoresdel éxito de Chimo Bayo “Exta Si, Exta no”. En el año 2000 fichó por los reconocidos estudios de Barcelona Duy Studios, donde realizaba spots de televisión internacionales, con los que obtuvo diversos Leones de Oro del Festival de Publicitat de Cannes. Al mismo tiempo componia su música para videojuegos como “Blade The Edge Of Darknes” de la empresa Infogrames.

En el 2003 compuso la música para la película “The CID – The Legend” y, desde entonces, ha partipado en otras películas y videojuegos, como por ejemplo, “Jericho” o la saga “Castlevania Lords Of Shadows”, que le ha reportado varios premios internacionales.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest