Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Pau Bach | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Pau Bach

Productes que canvien vides


Pau Bach estudiava disseny industrial quan un accident li va provocar una greu lesió medul.lar que el va deixar en cadira de rodes. Tenia 18 anys i volia ser dissenyador de motos. Frustrat davant les solucions de mobilitat que li oferia el mercat, va decidir fabricar-se-les ell mateix aplicant-hi tecnologia del món de la bicicleta i els vehicles elèctrics. En Pau va gaudir gr?cies als seus invents d’un nou tipus de mobilitat que li permetia fer esport, viatjar i desplaçar-se de manera autònoma i, amb això, es va reincorporar a la vida normal d’una persona de vint-i-tants anys. Al 2006, amb vint-i-set, va decidir fundar Batec Mobility per fer arribar al col.lectiu de discapacitats físics els seus productes.Amb 6 anys de trajectòria, Batec Mobility és una empresa consolidada que ha arribat amb la seva solució de mobilitat a més de 700 persones amb discapacitat física que dóna feina a 23 persones, la meitat de les quals són discapacitats físics, i col ?labora activament amb les entitats més representatives en el foment de l’oci i l’esport adaptats.

twitter  Pau Bach

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Pau Bach

Productos que cambian vidas

Pau Bach estudiaba diseño industrial cuando sufrió un accidente que le provocó una grave lesión medular y le lo dejó en una silla de ruedas. Tenía 18 años y quería ser diseñador de motos.Frustrado ante las soluciones de movilidad que le ofrecía el mercado, decidió fabricarlas él mismo, aplicando tecnología del mundo de la bicicleta y los vehículos eléctricos. Pau disfrutó gracias a sus inventos de un nuevo tipo de movilidad que le permitía practicar deporte, viajar y desplazarse de manera autónoma y, con ello, pudo reincorporarse a la vida normal de una persona de veinte tantos años. En 2006, con veinte siete, decidió fundar Batec Mobility para hacer llegar sus productos al colectivo de discapacitados físicos.Tras 6 años de trayectoria, Batec Mobility es una empresa consolidada que con sus soluciones de movilidad, ha llegado a más de 700 personas con discapacidad física, da trabajo a 23 personas, de las cuales la mitad son discapacitados físicos y colabora activamente con las entidades más representativas en el fomento del ocio y el deporte adaptados.

twitter  Pau Bach

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellidos

Título Ponencia

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien.

www Client Name

Facebook Date of Completion

Twitter Branding, Web Design

Linkedin elegantthemes.com

Project Feature

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Te gustaría formar parte del equipo TEDx

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest