Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Valentí Turu | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Valentí Turu

Feedback

La geologia és una ciència que, un dels seus objectius, és estudiar l’estructura de la Terra i els processos que l’han feta evolucionar durant milers i milers d’anys. Valentí Turu n’és un expert.

Ha col·laborat en el Projecte cartogràfic dels Pirineus, els seus treballs de camp l’han portat a trobar les traces d’un dels terratrèmols més importants de les nostres terres succeït l’any 1428,  el seu estudi geològic realitzat durant dos anys ha estat important per confegir l’itinerari interpretatiu del circ glacial de Tristaina.


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Valentí Turu

Feedback

La geología es una ciencia que, entre sus objetivos, estudia la estructura de la Tierra y los procesos que la han hecho evolucionar durante miles y miles de años. Valentí Turu es un experto en este campo.

Ha colaborado en el proyecto cartográfico de los Pirineos y sus trabajos de campo le han llevado a encontrar los trazos de uno de los terremotos  más importantes sucedido en el año 1428 en nuestras tierras.

Su estudio geológico, realizado a lo largo de dos años, ha resultado muy importante para confeccionar el itinerario interpretativo del circo glacial de Tristaïna.


¿QUIERES PARTICIPAR COMO PONENTE EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Si estás interesado en participar como ponente en el próximo TEDxAnd, envíanos una consulta y nos pondremos en contacto contigo tan pronto nos sea posible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest