Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Rafa Pardo | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Rafa Pardo

L’amor en els temps del bit

Rafael Pardo, nascut a Barcelona, és consultor sènior especialitzat en eHealth, amb més de 25 anys de recorregut en el disseny i desplegament de sistemes d?informació sanitaris i de telemedicina, amb experiència en projectes multinacionals, havent dirigit projectes sanitaris relacionats amb TIC d’alta complexitat i innovació.Les seves àrees de coneixement inclouen el disseny de plans estratègics sectorials, Business Intelligence, anàlisi de tendències de mercats, disseny funcional sistemes d’informació sanitaris, anàlisi i desplegament de serveis de telemedicina, entre d’altres.Col.labora amb diferents companyies del sector en àmbits com la divulgació, el disseny i la concepció d’eHealth.És editor del bloc “Perduts a Pandora”, dedicat a TIC i Sanitat, i al 2010 la prestigiosa publicació “Diario Médico” el va incorporar al seu Quadre d’Honor de l’Any 2010 .

facebook Rafa Pardo

twitter Rafa Pardo

linkedin Rafa Pardo

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Si estàs interessat en participar com a ponent en el pròxim TEDxAnd, envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Rafa Pardo

El amor en tiempos del bit

Rafael Pardo, nacido en Barcelona, es consultor sénior especializado en eHealth, con más de 25 años de recorrido en el diseño y desarrollo de sistemas de información sanitarios y de telemedicina, con experiencia en proyectos multinacionales, habiendo dirigido proyectos sanitarios relacionados con las TIC de alta complejidad e innovación.Sus áreas de conocimiento incluyen diseños de planes estratégicos sectoriales, Business Intelligence, análisis de tendencias de mercados, diseño funcional de sistemas de información sanitarios, análisis y desarrollo de servicios de telemedicina, entre otros.Colabora con diferentes compañías del sector en ámbitos como la divulgación, el diseño y la concepción de eHealth.Es editor del bloc ?Perduts a Pandora?, dedicado a las TIC y Sanidad y en 2010 la prestigiosa publicación “Diario Médico” lo incorporó en su “Cuadro de Honor del Año 2010”.

facebook Rafa Pardo

twitter Rafa Pardo

linkedin Rafa Pardo

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellidos

Título Ponencia

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien.

www Client Name

Facebook Date of Completion

Twitter Branding, Web Design

Linkedin elegantthemes.com

Project Feature

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Te gustaría formar parte del equipo TEDx

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest