Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Rafael Pardo | TEDxAndorralaVella

[:ca]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Rafael Pardo

La màgia d’una abraçada

Consultor senior especialitzat en eHealth, amb mès de 20 anys de recorregut en el disseny i desplegament de sistemes d’informació sanitaris i de telemedicina, amb experiència en projectes multinacionals, havent dirigit projectes sanitaris relacionats amb TIC d’alta complexitat i innovació.

Les seves àrees de coneixament inclouen el diseny de plans estratègics sectorials, Business Intelligence, anàlisi de tendències de mercats, diseny funcional de sistemes d’informació sanitaris i anàlisi i desplegament de serveis de telemedicina, entre d’altres.

Col·labora amb diferents companyies del sector en àmbitos com la divulgació, el diseny i la concepció de eHealth.

És editor del blog “Perdidos en Pandora”, dedicat a TIC y Sanitat, el contingut es difós per la Fundació TicSalut, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Al 2010, la prestigiosa publicació “Diario Médico” el va incorporar al seu “Cuadro de Honor del Año 2010”.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

CINC SENTITS

Tardor 2011
[:es]

CINCO SENTIDOS

Otoño 2011

Rafael Pardo

La magia de un abrazo

Consultor senior especializado en eHealth, con más de 20 años de recorrido en el diseño y despliegue de sistemas de información sanitarios y de telemedicina, con experiencia en proyectos multinacionales, habiendo dirigido proyectos sanitarios relacionados con TIC de alta complejidad e innovación.

Sus áreas de conocimiento incluyen el diseño de planes estratégicos sectoriales, Business Intelligence, análisis de tendencias de mercados, diseño funcional de sistemas de información sanitarios, análisis y despliegue de servicios de telemedicina, entre otros.

Colabora con diferentes compañías del sector en ámbitos como la divulgación, el diseño y la concepción de eHealth.

Es editor del blog “Perdidos en Pandora”, dedicado a TIC y Sanidad, cuyo contenido es difundido por la Fundació TicSalut, que depende del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En 2010, la prestigiosa publicación “Diario Médico” lo incorporó a su “Cuadro de Honor del Año 2010”.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest