Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Ramon Díaz | TEDxAndorralaVella

[:ca]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Ramon Díaz

Tots podem pujar a l’Everest

Neix al sud del país i les muntanyes de la Rabassa van ser el seu bressol. Ramon Díaz és informàtic de vocació, però amb el cuquet de la muntanya a dins.

Li apassiona el trekking i l’snowboard. Ara fa un parell d’anys que va anar a treballar a Barcelona, cosa que no li ha impedit de donar el seu suport logístic, tecnològic i emocional a Domi Trastoy, el primer alpinista andorrà que arriba al cim de l’Everest a l’expedició Crèdit Andorrà Everest.

twitter Ramon Díaz


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

RE+VOLUCIÓ

Tardor 2013
[:es]

RE+VOLUCIÓN

Otoño 2013

Ramon Díaz

Todos podemos subir al Everest

Nace en el sur del país con las montañas de la Rabassa como cuna. Ramon Díaz es informático de vocación, pero con el gusanillo de la montaña en el interior.

Le apasiona el trekking y el snowboard. Hace un par de años se marchó a trabajar a Barcelona, hecho que no le ha impedido dar soporte logístico, tecnológico y emocional a Domi Trastoy, el primer alpinista andorrano en coronar la cima del Everest en la expedición Crèdit Andorrà Everest.

twitter Ramon Díaz


VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest