Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Yago de Marta | TEDxAndorralaVella

[:ca]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Yago de Marta

La necessitat de comunicar-se

Expert Internacional en Oratòria i Media Training. Entrenador de Directius i Portaveus. Preparador de candidats Polítics. Debat Coach.

Imparteix les seves conferències i cursos en una vintena de països repartits entre els Estats Units, Centre Amèrica, Sud-Amèrica, Espanya i Portugal.

És el fundador del Consell Internacional de Debat en Espanyol, ha entrenat a equips de debat de prestigioses universitats i ha estat campió i subcampió en diferents modalitats de debat.

twitter Yago de Marta

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

LA COMUNICACIÓ

Primavera 2012
[:es]

LA COMUNICACIÓN

Primavera 2012

Yago de Marta

La necesidad de comunicarse

Experto Internacional en Oratoria y Media Training. Entrenador de Directivos y Portavoces. Preparador de Candidatos Políticos. Debate Coach.

Imparte sus conferencias y cursos en una veintena de países repartidos entre Estados Unidos, Centro América, Sudamérica, España y Portugal.
Es el fundador del Consejo Internacional de Debate en Español, ha entrenado a equipos de debate de prestigiosas universidades y ha sido campeón y subcampeón en diferentes modalidades de debate.

twitter Yagode Marta

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest