Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Saskia Griffiths | TEDxAndorralaVella

[:ca]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Saskia Griffiths

Cridar el silenci

Després de criar-se a les Valls d’Andorra i ser agent immobiliri als Pirineus i als Alps, la Saskia ha donat v?ries voltes al món, de vegades amb poc, de vegades amb res. De no tenir res, ha trobat la riquesa interior.Va començar a viure una vida yògica el que va canviar completament la seva vida al 2007; ha estudiat amb grans mestres del nostre temps i viu a Palma de Mallorca on imparteix classes i fa retirs de ioga internacionals.El canvi i la transformació que veu en la experiència del ioga a tots els que toca són la seva inspiració per seguir un cami de presència i creixement personal.S?inspira de la naturalesa, de les ensenyances de grans mestres occidentals, filòsofs i de la vida mateixa.

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PROPER TEDxAnd?

Envia’ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:es]

Arquitectures Emocionals

Tardor 2017

Saskia Griffiths

Chillar en el silencio

Después de criarse en los valles de Andorra y ser agente inmobiliaria en los Pirineos y los Alpes, Saskia ha dado varias vueltas al mundo, a veces con poco, a veces sin nada. De no tener nada, ha encontrado la riqueza interior.Comenzó a vivir una vida yóguica lo que cambió completamente su vida en 2007; ha estudiado con grandes maestros de nuestro tiempo y vive en Palma de Mallorca donde imparte clases y realiza retiros de yoga internacionales.El cambio y la transformación que ve en la experiencia del yoga a todos los que toca son su inspiración para seguir un camino de presencia y crecimiento personal. Se inspira de la naturaleza, de las enseñanzas de grandes maestros occidentales, filósofos y de la vida misma.

facebook Saskia Griffiths

twitter Saskia Griffiths

linkedin Saskia Griffiths

VOLS PARTICIPAR COM A PONENT EN EL PRÓXIMO TEDxAnd?

Envia'ns una consulta i ens posarem en contacte amb tu tan aviat ens sigui possible!

[:en]

Nombre Apellidos

Título Ponencia

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien.

www Client Name

Facebook Date of Completion

Twitter Branding, Web Design

Linkedin elegantthemes.com

Project Feature

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl quis nibh non, molestie tempus sapien.

Te gustaría formar parte del equipo TEDx

[:]

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest