Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhost/tedxandorralavella.com/home/html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Què és TEDx? | TEDxAndorralaVella

QUÉ ES TED?

TED

TED és un esdeveniment anual on alguns dels pensadors i emprenedors més importants del món hi són convidats a compartir el que més els apassiona. “TED” significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grans àrees que en conjunt donen forma al nostre futur. De fet, l’esdeveniment dóna cabuda a una temàtica més amplia mostrant “idees que mereixen la pena ser explicades”, sigui quina sigui la seva disciplina.

Els assistents als esdeveniments TED (executius, científics, creatius, filàntrops, etc), són quasi tan extraordinaris com els ponents, entre els que s’inclouen Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck o Bono.

TED es va celebrar per 1r cop a Monterrey, Califòrnia, al 1984. Al 2001, la fundació de Chris Anderson “Sapling Foundation” va adquirir TED al seu fundador, Richard Saul Wurman. En els darrers anys, TED s’ha ampliat per incloure una conferència internacional a UK, el TEDGlobal; una conferència paral·lela a l’esdeveniment TED de Long Beach, el TEDActive a Palm Springs; iniciatives de contingut, inclosos els TED Talks i TED.com; i el premi TED.

TEDx

Amb el propòsit de difondre les idees que valen la pena, TED ha creat TEDx, un programa de conferències locals, organitzades de forma independent, que permeten gaudir d’una experiència similar a les conferències TED.

El nostre esdeveniment es denomina TEDxAndorralavella, significant la x = esdeveniment TED organitzat localment.

En el nostre esdeveniment TEDx, es combina el visionat de vídeos TED amb ponències en viu, per afavorir la connexió i el debat profund dins el grup d’assistents.

TED transmet als organitzadors de TEDx les directrius generals per a desenvolupar aquests esdeveniments, que s’organitzen de forma independent.

TEDxAnd

Des de 2010, TEDxAndorralaVella és una plataforma que presenta idees i projectes interessants promovent el debat i el networking entre la comunitat TED d’Andorra.

Ho fem mitjançant diverses tipologies d’esdeveniments que, sota la llicència TEDx, permetin compartir una “experiència TED” amb les ments més inquietats del país i zones properes.

TEDxAndorralaVella

edicions

curators

ponents

públic en directe

TEDxAndorralaVella

Pin It on Pinterest